Hyvä asiakkaamme,

Printtivaate Clothing Oy on nyt USK Wear Oy. USK Wear Oy osti Printtivaatteen syyskuun 2017 alussa. Jatkamme edelleen toimintaamme samaan tapaan asiakasta henkilökohtaisesti palvellen Tuomas Karppisen johdolla. Lisäksi otamme valikoimiin myös työvaatteita. Yritysmuutoksen lisäksi toimitilamme ovat nykyään Vantaan puolella Tulkintie 29:ssä.

Olemme vaatepainatuksiin erikoistunut helsinkiläinen yritys. Yksilöimme tuotteet asiakkaan tarpeiden mukaan ja suunnittelemme myös omaa printtivaatemallistoa, jota myymme verkkokaupassamme. Teemme yhteistyötä esimerkiksi yritysten, järjestöjen, erilaisten ryhmien ja urheiluseurojen kanssa. Olipa kyseessä sitten hauska printtipaita viikonlopun rientoihin, mainospaidat yrityksen tapahtumaan tai peliasut ensi kauden sarjapeleihin, palvelemme teitä ammattitaidolla ja luotettavasti. Meiltä löydätte tuotteet moneen tarpeeseen. Meille tärkeitä arvoja ovat laatu, asiakastyytyväisyys, henkilökohtainen palvelu ja asiakaslupauksen pitäminen.

Yrityksellämme on oma brändi TKHKI CLOTHING, joka sai alkunsa vuonna 2013 aurinkolasiprinttipipoista. Brändin tuotteet valmistetaan päämateriaaleja myöten Suomessa. Aurinkolasi- ja laskettelulasiprinttipipoista tunnetun TKHKI-tuotemerkin myynti siirtyi printtivaate.fi -sivustolle 1.1.2017 lähtien.


Terveisin,
USK Wear Oy
Tuomas Karppinen
Toimitusjohtaja