Miesten Luomu T-Paita

Miesten Luomu T-Paita

12.90€
Veroton: 10.40€
Tuotenumero: 141008-luomu-t-paita
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

LAADUKAS MIESTEN LUOMUPUUVILLAINEN T-PAITA YRITYKSILLE JA SEUROILLEPainatukset eivät sisälly hintaan. Pyydä tarjous!Upea miesten t-paita pyöreällä kauluksella. Kauluksessa siisti ribbineulos...

Vaihtoehdot

LAADUKAS MIESTEN LUOMUPUUVILLAINEN T-PAITA YRITYKSILLE JA SEUROILLE

Painatukset eivät sisälly hintaan. Pyydä tarjous!

Upea miesten t-paita pyöreällä kauluksella. Kauluksessa siisti ribbineulos. Luomua ja kestävääkehitystä tukien tottakai!

Paita on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta paitaan asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Kuvaus:

Pyöreä kaulus.

100% Reilun Kaupan -luomupuuvilla

Konepesu: 60 asteessa

Paino: 160 g/m2


MITTATAULUKKO
Koko Rinnan leveys cm Kokonaispituus cm
S 48 68
M 52 71
L 56 74
XL 60 77
2XL 66 80,5
3XL 72 84
4XL 78 87,5Hoito-ohjeet:


Tiesitkö että:

Reilun kaupan puuvillan viljelijöille taataan vähimmäishinta, joka kattaa puuvillan kestävän tuotannon kulut. Puuvillan viljelijä saa lisäksi ylimääräisen palkkion, joka voidaan investoida koko yhteisön hyväksi esimerkiksi kouluihin, sairaaloihin tai kaivoihin. Lapsilla tulee olla mahdollisuus käydä koulua ja työskennellä. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.


Sertifioinnit:

Joutsenmerkki

Reilu Kauppa

GOTS

ÖKÖ-TEX

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha