Metsästyksenvalvoja takki

Metsästyksenvalvoja takki

99.00€
Veroton: 79.84€
Merkki:USK WEAR
Tuotenumero: uskwear-mv-takki
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

ENNAKKOTILAUS ON NYT PÄÄTTYNYT, VOIT TILATA TAKIN VERKKOKAUPASTA. VARASTOON TULEE N. 30KPL TAKKEJA JA TOIMITUKSET ALKAVAT LOKAKUUSSA.Esittelyssä uusi erityisesti metsästyksenvalvojille suunn...

Vaihtoehdot

ENNAKKOTILAUS ON NYT PÄÄTTYNYT, VOIT TILATA TAKIN VERKKOKAUPASTA. VARASTOON TULEE N. 30KPL TAKKEJA JA TOIMITUKSET ALKAVAT LOKAKUUSSA.

Esittelyssä uusi erityisesti metsästyksenvalvojille suunniteltu takki. 

Takki on suunniteltu yhdessä Kannuksen riistanhoitoyhdistyksen kanssa. Valvojilla ei aikaisemmin ole ollut yhteistä tunnistettavaa vaatetusta. Takin erikoisuutena on taskut joihin saa valvojamerkin ja selkämerkin piiloon tarvittaessa. Tämä tuo takille lisää käyttötarkoituksia ja sitä voi käyttää muulloinkin, kuin valvontatehtävissä.  Yleensä metsästykseen tarkoitetut erikoisvaatteet maksavat satoja euroja, mutta tässä lähtökohtana on ollut myös edullinen hinta.

Kuinka tilaan?

Ennakkotilattavissa elokuun loppuun asti, jonka jälkeen seuraava isompi tilaus tehdään ensi vuoden puolella. Keskustelkaa oman riistanhoitoyhdistyksen kanssa kiinnostuksesta ja tarpeesta. Kuulisimme myös mielellämme teidän kiinnostuksesta, vaikka tilaus ei olisi tällä hetkellä ajankohtainen.

Voit tehdä tilauksen helposti sähköpostilla. Tarvitsemme tilausta varten koot, määrät, toimitus- ja laskutusosoitteen sekä yhteyshenkilön puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Tee tilaus myynti(a)printtivaate.fi sähköpostiosoitteeseen.


JOS OLET TILAAMASSA VAIN ITSELLESI TAI MUUTAMALLE HENKILÖLLE, VOIT OSTAA TAKIN ENNAKKOON MYÖS VERKKOKAUPASTAMME ELOKUUN LOPPUUN ASTI! TOIMITUKSET ALKAVAT LOKAKUUN AIKANA.
Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha