Metsästyksenvalvoja takki

Metsästyksenvalvoja takki

99.00€
Veroton: 79.84€
Merkki:USK WEAR
Tuotenumero: uskwear-mv-takki
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

ENNAKKOTILAUS ON NYT PÄÄTTYNYT, VOIT TILATA TAKIN VERKKOKAUPASTA. Esittelyssä uusi erityisesti metsästyksenvalvojille suunniteltu takki.  Takki on suunniteltu yhdessä Kannuksen riistanhoito...

Vaihtoehdot

ENNAKKOTILAUS ON NYT PÄÄTTYNYT, VOIT TILATA TAKIN VERKKOKAUPASTA. 

Esittelyssä uusi erityisesti metsästyksenvalvojille suunniteltu takki. 

Takki on suunniteltu yhdessä Kannuksen riistanhoitoyhdistyksen kanssa. Valvojilla ei aikaisemmin ole ollut yhteistä tunnistettavaa vaatetusta. Takin erikoisuutena on taskut joihin saa valvojamerkin ja selkämerkin piiloon tarvittaessa. Tämä tuo takille lisää käyttötarkoituksia ja sitä voi käyttää muulloinkin, kuin valvontatehtävissä.  Yleensä metsästykseen tarkoitetut erikoisvaatteet maksavat satoja euroja, mutta tässä lähtökohtana on ollut myös edullinen hinta.

Kuinka tilaan?

Ennakkotilattavissa elokuun loppuun asti, jonka jälkeen seuraava isompi tilaus tehdään ensi vuoden puolella. Keskustelkaa oman riistanhoitoyhdistyksen kanssa kiinnostuksesta ja tarpeesta. Kuulisimme myös mielellämme teidän kiinnostuksesta, vaikka tilaus ei olisi tällä hetkellä ajankohtainen.

Voit tehdä tilauksen helposti sähköpostilla. Tarvitsemme tilausta varten koot, määrät, toimitus- ja laskutusosoitteen sekä yhteyshenkilön puhelinnumeron ja sähköpostiosoitteen. Tee tilaus myynti(a)printtivaate.fi sähköpostiosoitteeseen.
Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha