Suunnittele Naisten Luomu T-Paita

Suunnittele Naisten Luomu T-Paita

11.90€
Veroton: 9.60€
  • 5 tai enemmän 9.90€
  • 10 tai enemmän 8.90€
  • 25 tai enemmän 8.50€
  • 50 tai enemmän 7.90€
  • 100 tai enemmän 7.50€
Merkki:COTTOVER
Tuotenumero: designer-141007-luomu-t-paita-naisten
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS NAISTEN LUOMUPUUVILLAINEN T-PAITA Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design t-paitaan meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suunnitt...

SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS NAISTEN LUOMUPUUVILLAINEN T-PAITA 

Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design t-paitaan meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse t-paidan väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit lisätä objekteja kymmenistä eri malleista. Voit myös ladata omia kuvia järjestelmään ja käyttää niitä. Suosittelemme käyttämään korkean resoluution kuvia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Laadukas naisten t-paita kapeammalla leikkauksella ja pyöreällä kauluksella. Kauluksessa siisti ribbineulos. Paljon kokoja ja värejä valittavaksi. 

Paita on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta paitaan asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Kuvaus:

Pyöreä kaulus

Naiset

Koot: XS-2XL

Konepesu 60 asteessa

100% Reilun Kaupan -luomupuuvilla

Paino: 160 g/m2


MITTATAULUKKO
Koko Rinnan leveys cm Kokonaispituus cm
XS 41 60
S 44 62
M 47 64
L 50 66
XL 53 68
2XL 56 70
Hoito-ohjeet:

Tiesitkö että:

Reilu kauppa on kansainvälinen merkintä, joka taistelee köyhyyttä vastaan. Reilun kaupan tuotteet voi tunnistaa puuvillavaatteista merkinnän avulla. Puuvillan viljelijöille taataan vähimmäishinta, joka kattaa puuvillan kestävän tuotannon kulut. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.


Sertifioinnit:

Joutsenmerkki

Reilu Kauppa

GOTS

ÖKÖ-TEX

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha

Katso myös nämä tuotteet

Suunnittele naisten t-paita
Suunnittele kuvapaita
Suunnittele Naisten Luomu T-Paita V-Kaulus
Suunnittele muki

Suunnittele muki

12.90€