Suunnittele Naisten Luomu T-Paita V-Kaulus

Suunnittele Naisten Luomu T-Paita V-Kaulus

12.90€
Veroton: 10.40€
  • 5 tai enemmän 11.90€
  • 10 tai enemmän 10.90€
  • 25 tai enemmän 10.50€
  • 50 tai enemmän 9.90€
  • 100 tai enemmän 9.50€
Merkki:COTTOVER
Tuotenumero: designer-141021-luomu-t-paita-v-kaulus-naisten
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS NAISTEN LUOMU T-PAITA V-KAULUKSELLAVapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design t-paitaan meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suunnit...

SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS NAISTEN LUOMU T-PAITA V-KAULUKSELLA

Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design t-paitaan meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse t-paidan väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit lisätä objekteja kymmenistä eri malleista. Voit myös ladata omia kuvia järjestelmään ja käyttää niitä. Suosittelemme käyttämään korkean resoluution kuvia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Hieno ja laadukas naisten t-paita kapeammalla leikkauksella ja v-kauluksella. Kauluksessa siisti ribbineulos. Paljon kokoja ja värejä. 

Paita on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta paitaan asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Kuvaus:

V kaulus

Naiset

Koot: XS-2XL

Konepesu 60 asteessa

100% Reilun Kaupan -luomupuuvilla

Paino: 160 g/m2


MITTATAULUKKO
Koko Rinnan leveys cm Kokonaispituus cm
XS 41 60
S 44 62
M 47 64
L 50 66
XL 53 68
2XL 56 70Hoito-ohjeet:

Tiesitkö että:

Valitsemalla meidän kestävän ja laadukkaan luomutuotteen tuet samalla toimittajia, jotka noudattavat ILO:n keskeisiä sopimuksia ja jotka käyttävät terveydelle ja ympäristölle vähiten haittaa aiheuttavia kemikaaleja. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.


Sertifioinnit:

Joutsenmerkki

Reilu Kauppa

GOTS

ÖKÖ-TEX

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha

Katso myös nämä tuotteet

Suunnittele Naisten Luomu T-Paita