TKHKI CLOTHING

TKHKI CLOTHING

TKHKI CLOTHING on meidän oma vaatemerkki

TKHKI on lyhenne Tuomas Karppinen Helsinki ja siitä yrityksemme tarina lähti vuonna 2013 liikkeelle. TKHKI CLOTHING, joka sai alkunsa aurinkolasiprinttipipoista. Brändin tuotteet valmistetaan päämateriaaleja myöten Suomessa. Aurinkolasi- ja laskettelulasiprinttipipoista tunnetun TKHKI-tuotemerkin myynti siirtyi printtivaate.fi -sivustolle 1.1.2017 lähtien. Täysin kotimaisia pipoja valmistamme edelleen ja niitä menee niin kuluttajille, urheiluseuroille kuten yrityksille. Jos arvostat kotimaisuutta ja laadukasta tuotetta ole yhteydessä myyntiimme myynti(a)printtivaate.fi, niin laitetaan parhaat pipot teillekin.


Suunnittele pipo

Suunnittele pipo

10.90€

SUUNNITTELE OMA PRINTTISI PIPOONVapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design pipoon meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "Suunnittele itse" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse pipon väri..

Kotimainen TKHKI-Pipo yrityksille ja seuroille

Kotimainen TKHKI-Pipo yrityksille ja seuroille

10.00€

TKHKI CLOTHING PIPO (PITKÄMALLI)Laadukas 100% suomalainen pipo. Neulos, ompelu ja painotyö tehdään Suomessa. Suosi suomalaista! TKHKI-pipoilla on Avainlippumerkki! Valitse pipon väri ja koko! Malli o..

Näytetään 1 - 2 (Yhteensä 2. Sivuja 1.)