Suunnittele Miesten Luomu Pikeepaita

Suunnittele Miesten Luomu Pikeepaita

30.90€
Veroton: 24.92€
  • 5 tai enemmän 27.90€
  • 10 tai enemmän 25.90€
  • 25 tai enemmän 23.90€
  • 50 tai enemmän 22.90€
  • 100 tai enemmän 21.90€
Merkki:COTTOVER
Tuotenumero: designer-141006-luomu-pikee-miehet
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS LUOMUPUUVILLAINEN MIESTEN PIKEE PAITAVapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design t-paitaan meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suunn...

SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS LUOMUPUUVILLAINEN MIESTEN PIKEE PAITA

Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design t-paitaan meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse t-paidan väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit lisätä objekteja kymmenistä eri malleista. Voit myös ladata omia kuvia järjestelmään ja käyttää niitä. Suosittelemme käyttämään korkean resoluution kuvia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Miesten lyhythihainen pikeepaita, joka on valmistettu klassisesta pikeeneuloksesta. Pikee tuntuu erityisen pehmeältä ja sileältä. Kauluksessa ja hihansuissa käytetty ribbineulosta. Paidan helmassa sivuhalkiot. Kauluksessa kaksi nappia, joissa vahvistetut napinlävet. Luomua ja kestävääkehitystä tukien tottakai!

Paita on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta paitaan asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Kuvaus:

100% Reilun Kaupan -luomupuuvilla

Koot: S-4XL

Konepesu: 60 asteessa

Paino: 200 g/m2


MITTATAULUKKO
Koko Rinnan leveys cm Kokonaispituus cm
S 50 70
M 53 72
L 56 74
XL 59 76
2XL 63 79
3XL 67 81
4XL 71 83,5Hoito-ohjeet:

Tiesitkö että:

Reilun kaupan puuvillan viljelijöille taataan vähimmäishinta, joka kattaa puuvillan kestävän tuotannon kulut. Puuvillan viljelijä saa lisäksi ylimääräisen palkkion, joka voidaan investoida koko yhteisön hyväksi esimerkiksi kouluihin, sairaaloihin tai kaivoihin. Lapsilla tulee olla mahdollisuus käydä koulua ja työskennellä. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.


Sertifioinnit:

Joutsenmerkki

Reilu Kauppa

GOTS

ÖKÖ-TEX

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha

Katso myös nämä tuotteet