Suunnittele Miesten Luomu Collegehousut

Suunnittele Miesten Luomu Collegehousut

43.90€
Veroton: 35.40€
  • 2 tai enemmän 41.90€
  • 5 tai enemmän 40.90€
  • 10 tai enemmän 38.90€
  • 25 tai enemmän 35.90€
  • 50 tai enemmän 33.90€
  • 100 tai enemmän 32.90€
Merkki:COTTOVER
Tuotenumero: designer-141014-luomu-collegehousut-miesten
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

SUUNNITTELE LUOMUPUUVILLAISET MIESTEN COLLEGEHOUSUTVapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design collegehousuihin meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suunnitteluo...

SUUNNITTELE LUOMUPUUVILLAISET MIESTEN COLLEGEHOUSUT

Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design collegehousuihin meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse t-paidan väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit lisätä objekteja kymmenistä eri malleista. Voit myös ladata omia kuvia järjestelmään ja käyttää niitä. Suosittelemme käyttämään korkean resoluution kuvia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Miesten collegehousut, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli. Suorat lahkeet sekä sivutaskut. Miesten mallissa takatasku.

Collegehousut on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta pöksyihin asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Kuvaus:

Miesten

80% Reilun Kaupan -luomupuuvilla, 20% kierrätetty polyesteri

Koot: S-3XL

Paino: 280 g/m2


MITTATAULUKKO
Koko Vyötärön venytetty leveys cm Sisäsauman pituus cm
S 48 75
M 52 77
L 56 79
XL 60 81
2XL 64 83
3XL 68 85


Hoito-ohjeet:

Tiesitkö että:

Näiden collegehousujen valmistaja on mukana monissa projekteissa, jotka tekevät maailmasta hiukan paremman paikan. Yhtenä esimerkkinä MISTRA FUTURE FASHION. Mistra Future Fashion on kestävänkehityksen mukainen tutkimusohjelma. Tutkimusohjelmalla on ainutlaatuinen näkökulma, sillä visiona ja päämääränä on valmistaa systemaattinen muutos teollisuuden muuttamiseksi kestävänkehityksen mukaiseksi. Heidän vuorovaikutteinen lähestymistapa koostuu mm. suunnitellusta toimitusketjusta, käyttäjistä, kierrätyksestä ja yhteistyöstä yli 40 tutkimusryhmän ja alan yhteistyökumppanin kanssa. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.

Sertifioinnit:

Joutsenmerkki

Reilu Kauppa

GOTS

ÖKÖ-TEX

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha

Katso myös nämä tuotteet

Suunnittele Miesten Luomu Huppari
Suunnittele Miesten Luomu Hupparitakki