Suunnittele Stripe subli pelipaita

Suunnittele Stripe subli pelipaita

30.00€
Veroton: 24.19€
Tuotenumero: pv-stripe-subli-pelipaita
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

SUUNNITTELE LAADUKAS PELIPAITA JOUKKUEELLEPaidat toteutetaan sublimaatiopainatuksella ja toimitusaika on noin 3 viikkoa. Minimi tilausmäärä on 10kpl. Klikkaa "LUO/MUOKKAA" ja pääset suunnit...

SUUNNITTELE LAADUKAS PELIPAITA JOUKKUEELLE

Paidat toteutetaan sublimaatiopainatuksella ja toimitusaika on noin 3 viikkoa. Minimi tilausmäärä on 10kpl. Klikkaa "LUO/MUOKKAA" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse paitaan omat värisi, lisää logo, pelinumerot, nimet, sponsorilogot ja vaikka joukkueen slogan.

Kuvaus:

100% polyesteri

Paino: ? g/m2

Hoito-ohjeet:

40°C konepesu

Kemiallinen pesu kielletty

Valkaisu kielletty

Silitys enintää 150°C

OHJEET:

Logoista on hyvä olla vektoritiedostot (tiedostopääte esim. .ai, .eps, .cdr, .pdf), jotka voit toimittaa sähköpostilla tilauksen jälkeen. Tällöin kuvanlaatu on paras mahdollinen. Suunnitteluohjelmaan ei pysty lisätä vektori tiedostoa, suosittelemme lisäämään hyvä laatuisen png-tiedoston. Jpg kuvissa on yleensä laatikkomainen valkoinen tausta ja jos sitä ei halua, sen voi ohjelmassa myös poistaa. Parhaan tuloksen saat tallentamalla vektoritiedostosta logon png-tiedostoksi ilman taustaa ja lisäämällä sen suunnitteluohjelmaamme. Huom! Yleensä logot jotka on ladattu nettisivuilta on jo pakattu todella pieniksi ja niiden käyttöä painatuksissa ei suositella.

Värin valinta: Onko sinulla pantone tai cmyk värikoodi? Nämä voit myös ilmoittaa lisätiedoissa, painatuksissa käytämme cmyk värejä, mutta suunnitteluohjelmaan tulisi laittaa HEX värikoodi (on muotoa #ffffff). Saat muutettua pantone värin HEX väriksi täällä www.pantone.com/color-finder ja CMYK värin täällä www.ginifab.com/feeds/pms/cmyk_to_rgb.php.


 

MITTATAULUKKO
 Koko 116 128 140 152 XS S M L XL 2XL 3XL
 Rinnan leveys (cm) 39 41 44 46 48 51 53 55 59 62 64
 Kokonaispituus (cm) 51 54 59 61 63 68 71 74 76 77 78

 

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha