Takit

Takit

Takit yrityksille ja seuroille painatuksilla. Näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Valitsemalla tuotteen näet myös verottoman hinnan. Voit myös lisätä tuotteita tarjouskoriin ja tehdä tarjouspyynnön. Printtivaate.fi -sivuilta löytyy paljon tuotteita yrityksille ja urheiluseuroille, joihin voimme lisätä haluamanne painatuksen. Verkkokauppamme tuotteiden lisäksi saamme tuhansia eri tuotteita maahantuojien kautta ja autamme mielellämme teitä löytämään sopivan tuotteen.

Craft Progress Halfzip LS Tee

Craft Progress Halfzip LS Tee

43.00€

Tekninen verryttelypaita puolikkaalla vetoketjulla ja kontrastivärillä sekä ilman (musta). Erittäin kevyt ja pehmeän tuntuinen, loistavasti hengittävä joustava polyesterikangas. Tämä verryttelypaita o..

Craft Progress Jacket

Craft Progress Jacket

56.00€

Tekninen verryttelytakki kontrastivärillä sekä ilman (musta). Erittäin kevyt ja pehmeän tuntuinen, hyvin hengittävä polyesterikangas. Vetoketjutaskut. Tämä verryttelytakki on saatavilla monessa väriss..

Clique Basic Softshell naisten takki

Clique Basic Softshell naisten takki

48.00€

CLIQUEN MUKAVA SOFTSHELL TAKKINaisten malli, saatavana myös miesten malli. Mahdollisuus pieneen painatukseen esim. yrityksen nimi vasempaan rintaan. Painatukset eivät sisälly hintaan. Pyydä tarjous is..

Clique Basic Softshell takki

Clique Basic Softshell takki

48.00€

CLIQUEN MUKAVA SOFTSHELL TAKKIMiesten malli, saatavana myös naisten malli. Mahdollisuus pieneen painatukseen esim. yrityksen nimi vasempaan rintaan. Painatukset eivät sisälly hintaan. Pyydä tarjous is..

Clique Hardy Heijastava Tuulitakki

Clique Hardy Heijastava Tuulitakki

85.00€

CLIQUEN HEIJASTAVA TUULITAKKIHeijastava kevyt, hupullinen tuulitakki. Sisävuori reikäkangasta. Kontrastitere hupussa ja hihansuissa. Malli sopii sekä miehille että naisille. Pyydä tarjous isommasta mä..

Clique Hudson kevyt toppatakki

Clique Hudson kevyt toppatakki

85.00€

CLIQUEN TYYLIKÄS KEVYT TOPPATAKKIMiesten malli, saatavana myös naisten ja lasten malli. Mahdollisuus pieneen painatukseen esim. yrityksen nimi vasempaan rintaan. Painatukset eivät sisälly hintaan. Pyy..

Clique Hudson naisten kevyt toppatakki

Clique Hudson naisten kevyt toppatakki

85.00€

CLIQUEN TYYLIKÄS KEVYT TOPPATAKKI NAISILLENaisten malli, saatavana myös miesten ja lasten malli. Mahdollisuus pieneen painatukseen esim. yrityksen nimi vasempaan rintaan. Painatukset eivät sisälly hin..

Näytetään 1 - 7 (Yhteensä 7. Sivuja 1.)