Pikeepaidat

Pikeepaidat

Pikeepaidat yrityksille ja seuroille. Näkyvät hinnat sisältävät arvonlisäveron 24%. Valitsemalla tuotteen näet myös verottoman hinnan. Voit myös lisätä tuotteita tarjouskoriin ja tehdä tarjouspyynnön. Printtivaate.fi -sivuilta löytyy paljon tuotteita yrityksille ja urheiluseuroille, joihin voimme lisätä haluamanne painatuksen. Verkkokauppamme tuotteiden lisäksi saamme tuhansia eri tuotteita maahantuojien kautta ja autamme mielellämme teitä löytämään sopivan tuotteen.

Stanno Fiero Polo pikeepaita

Stanno Fiero Polo pikeepaita

27.90€

Loistava paita seuran valmentajille ja toimihenkilöille. Urheilullinen ja laadukkaan Fiero-malliston pelipaita. ClimaTec viimeistely takaa kosteuden tehokkaan siirtymisen ja hengittävä mesh-kangas tak..

Stanno Prestige Polo pikeepaita

Stanno Prestige Polo pikeepaita

28.90€

Loistava paita seuran valmentajille ja toimihenkilöille. Moderni, urheilullinen ja laadukas pikeepaita. Puhtaat linjat ja sävysävyyn olevat värit. ClimaTec viimeistely takaa kosteuden tehokkaan siirty..

Basic Polo Pikeepaita

Basic Polo Pikeepaita

12.50€

Hyvin istuva miesten pikeepaita jokapäiväiseen käyttöön. Helmassa ribbineulos, sivuilla halkiot ja nappilistassa 3 nappia sävysävyyn.Koot: XS-4XL15 väriä100% puuvilla (Meleerattu harmaa[95] 85% puuvil..

Classic Lincoln Pikeepaita

Classic Lincoln Pikeepaita

18.50€

Suositussa miesten klassikkomallissa on nyt uudistettu mitoitus! Nappilistassa 3 nappia sävysävyyn. Sivuilla halkiot, kauluksessa ja hihansuissa ribbineulos.Koot: XS-5XL6 väriä100 % puuvilla. (väri [9..

Heavy Premium Polo Pikeepaita

Heavy Premium Polo Pikeepaita

30.90€

Miesten laadukas pikeepaita entsyymikäsiteltyä kammattua puuvillaa. Tuote on esikutistettu, sivuissa pienet halkioit ja 3 nappia sävy sävyyn.Koot: XS-3XL6 väriä100 % kampapuuvilla (Meleerattu harmaa (..

Manhattan Pikeepaita

Manhattan Pikeepaita

18.50€

Miesten pikeepaita, jonka helmassa joustinneuletta ja kauluksessa 2 jacquard-neulottua raitaa. Nappilistassa 3 nappia sävy sävyyn.Koot: XS-3XL15 väriä65 % polyesteri, 35 % puuvilla. (värit [11] huomio..

Näytetään 1 - 6 (Yhteensä 6. Sivuja 1.)