Naisten Luomu Collegehousut

Naisten Luomu Collegehousut

43.90€
Veroton: 35.40€
Merkki:COTTOVER
Tuotenumero: 141013-luomu-collegehousut-naisten
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

LUOMUPUUVILLAISET NAISTEN COLLEGEHOUSUT YRITYKSILLE JA SEUROILLEPainatukset eivät sisälly hintaan. Pyydä tarjous!Naisten collegehousut, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli. Suorat lahkeet sekä s...

Vaihtoehdot

LUOMUPUUVILLAISET NAISTEN COLLEGEHOUSUT YRITYKSILLE JA SEUROILLE

Painatukset eivät sisälly hintaan. Pyydä tarjous!

Naisten collegehousut, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli. Suorat lahkeet sekä sivutaskut.

Collegehousut on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta ja kierrätetystä polyesteristä. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta pöksyihin asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Kuvaus:

Naisten

80% Reilun Kaupan -luomupuuvilla, 20% kierrätetty polyesteri

Koot: XS-2XL

Paino: 280 g/m2


MITTATAULUKKO
Koko Vyötärön venytetty leveys cm Sisäsauman pituus cm
XS 39 76
S 43 77,5
M 47 79
L 51 80,5
XL 55 82
2XL 59 83,5


Hoito-ohjeet:


Tiesitkö että:

Collegehousujen valmistaja on mukana monissa projekteissa, jotka tekevät maailmasta hiukan paremman paikan. Yhtenä esimerkkinä MISTRA FUTURE FASHION. Mistra Future Fashion on kestävänkehityksen mukainen tutkimusohjelma. Tutkimusohjelmalla on ainutlaatuinen näkökulma, sillä visiona ja päämääränä on valmistaa systemaattinen muutos teollisuuden muuttamiseksi kestävänkehityksen mukaiseksi. Heidän vuorovaikutteinen lähestymistapa koostuu mm. suunnitellusta toimitusketjusta, käyttäjistä, kierrätyksestä ja yhteistyöstä yli 40 tutkimusryhmän ja alan yhteistyökumppanin kanssa. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.


Sertifioinnit:

Joutsenmerkki

Reilu Kauppa

GOTS

ÖKÖ-TEX

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha