MAKSAMINEN

Verkkokaupan maksujenvälityksen toteuttaa Checkout Finland Oy (y-tunnus 2196606-6). Yrityksen toiminta on Finanssivalvonnan (Fiva) alaista. Kaikki tiedonsiirto ja rahaliikenne on SSL-suojattu, mikä tarkoittaa, ettei kukaan ulkopuolinen voi nähdä tietojasi. Palvelun käyttö ei vaadi rekisteröitymistä tai lisämaksujen suorittamista.

Maksusi kirjautuu välittömästi suoritetuksi kauppiaalle ja sähköpostiisi lähetetään maksuvahvistusviesti. 

MAKSUTAVAT

Verkkopankkien verkkomaksupainikkeet
Käytössäsi on kaikkien suomalaisten pankkien verkkomaksupainikkeet.

Korttimaksut (Visa, Visa Electron, MasterCard ja Business Eurocard)
Kortilla maksaessasi kauppa syntyy asiakkaan ja Checkout Finland Oy:n välille. Verkkokauppa toimii ainoastaan tuotteiden ja palveluiden markkinoijana sekä toimittaa tuotteet tai palvelut ja käsittelee mahdolliset reklamaatiot. Maksun saajana näkyy Checkout Finland Oy, joka myös käsittelee maksutapahtumia koskevat reklamaatiot.

Collector Lasku ja Osamaksu -palvelu tarjoaa mahdollisuuden vähintään 20-vuotiaille kuluttajille ostaa laskulla / osamaksulla ja yrityksille mahdollisuuden ostaa laskulla Suomessa. Kertaostos enintään 5000€. Maksaessaan Collectorilla, asiakas saa aina automaattisesti keskimäärin 30 päivän korottoman maksuajan.


Lisätietoja:  www.collector.fi

OP Lasku

OP Osta laskulla –rahoitus on hyödykesidonnainen kertaluotto, jolla kuluttaja voi maksaa verkko-ostokset erissä. Tarkoitettu yli 20-vuotiaille yksityishenkilöille. Rahoituksen voi saada 50-5000€ ostokselle. Kuluttaja saa ensimmäiselle maksuerälle maksuaikaa 30 päivää.

Lisätietoja:
  www.op.fi

 

Mash Lasku ja Mash Osamaksu

Mashin lasku ja osamaksu ovat yli 19-vuotiaille kuluttajille edullinen tapa rahoittaa jopa 2 000 euron ostokset verkkokaupassa. Kun asiakas maksaa Mashin laskulla, hän saa aina 14 päivää korotonta maksuaikaa. Lisäksi hän voi kätevästi muuttaa laskun osamaksuksi kotona. 

Lisätietoja: www.euroloan.fi/maksutavat/

 

Kännykkämaksaminen


Kännykkämaksamistä käyttävältä asiakkaalta tuotteen summa peritään puhelinlaskussa, ja puhelinoperaattori tai muu palveluntarjoaja tilittää maksun verkkokauppiaan Checkout-tilille. Maksaminen tapahtuu soittamalla tiettyyn maksunumeroon.

  

Pivo maksunappi

Pivo on helppo ja nopea tapa maksaa ostokset ilman pankkitunnuksia. Pivo-maksutapa tukee myös Siirto-maksua. Kuluttaja hyväksyy maksun matkapuhelimella Pivo-sovelluksessa tai Siirto-maksun ollessa kyseessä kuluttajan valitsemalla Siirto-maksua tukevalla sovelluksella. Pivo on Suomen käytetyin mobiililompakko. Se on kuluttajalle maksuton ja avoin kaikkien pankkien asiakkaille. Pivon voi ladata matkapuhelimen sovelluskaupasta tai Pivon kotisivuilta.

Lisätietoja: Pivo Lompakon kotisivut.

MobilePay

 

MobilePay Onlinella voit maksaa verkkokaupassasi ostokset nopeasti ja kätevästi. MobilePay on kuluttajalle täysin maksuton sovellus ja tarjolla kaikkien pankkien asiakkaille. Helppoa maksamista: Ostokset voi maksaa syöttämällä puhelinnumeron ja hyväksymällä MobilePay-sovelluksessa. Sovelluksen voi ladata älylaitteen sovelluskaupasta tai tästä http://bit.ly/MobilePayFi

Lisätietoja: Mobilepay kotisivuMobilepay Youtube kanavaKuluttajien käyttöehdotMaksujenvälittäjän yhteystiedot:
Checkout Finland Oy
Y-tunnus: 2196606-6
PL 332
33101 Tampere
Puhelin: 0800 552 010 (0,00€/min), arkisin klo 9.00 – 16.00
Sähköposti: asiakaspalvelu(a)checkout.fi
www.checkout.fi