Luomu Pipo

Luomu Pipo

9.90€
Veroton: 7.98€
Merkki:COTTOVER
Tuotenumero: 141024-luomu-pipo
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

REILUN KAUPAN LUOMU PIPO YRITYKSILLE JA SEUROILLEPainatukset eivät sisälly hintaan. Pyydä tarjous!Tästä joukkueelle tai yritykselle upea yhden koon unisex pipo. Viimeisen päälle olevat luomu...

Vaihtoehdot

REILUN KAUPAN LUOMU PIPO YRITYKSILLE JA SEUROILLE

Painatukset eivät sisälly hintaan. Pyydä tarjous!

Tästä joukkueelle tai yritykselle upea yhden koon unisex pipo. Viimeisen päälle olevat luomutuotteemme tehdään meidän kaikkien parasta ajatellen.

Pipo on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvilla-elastaanista. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta pipoon asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Kuvaus:

Yksi koko

Unisex

100% Reilun Kaupan luomupuuvilla-elastaani

Paino: 200 g/m2

Hoito-ohjeet:

40°C konepesu

Tiesitkö että:

Luomutuotteemme valmistetaan Bangladeshissä ja ne kuljetetaan Eurooppaan käyttäen puhtaampia aluksia. Tuotteet kuljetetaan Clean Shipping Indexin ansiosta tehokkaimmilla aluksilla, näin ekologinen jalanjälki saadaan minimoitua. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.

Sertifioinnit:

Joutsenmerkki

Reilu Kauppa

GOTS

ÖKÖ-TEX

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha