Suunnittele Miesten Luomu Hupparitakki

Suunnittele Miesten Luomu Hupparitakki

54.90€
Veroton: 44.27€
  • 5 tai enemmän 49.90€
  • 10 tai enemmän 44.90€
  • 25 tai enemmän 41.90€
  • 50 tai enemmän 38.90€
  • 100 tai enemmän 37.90€
Merkki:COTTOVER
Tuotenumero: designer-141010-luomu-hupparitakki-miesten
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS MIESTEN LUOMUPUUVILLAINEN HUPPARITAKKIVapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design huppariin meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suun...

SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS MIESTEN LUOMUPUUVILLAINEN HUPPARITAKKI

Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design huppariin meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse hupparin väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit lisätä objekteja kymmenistä eri malleista. Voit myös ladata omia kuvia järjestelmään ja käyttää niitä. Suosittelemme käyttämään korkean resoluution kuvia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Miesten vetoketjuhuppari, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli ja vahva vetoketju vankalla vetimellä. Hihansuissa ja paidan helmassa 2x2 ribbineulos. Kaksi taskua etupuolella.

Huppari on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta paitaan asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Kuvaus:

Miesten

Fullzip

80% Reilun Kaupan -luomupuuvilla, 20% kierrätetty polyesteri

Koot: S-4XL

Paino: 280 g/m2


MITTATAULUKKO
KokoRinnan leveys cmKokonaispituus cm
S5068
M5470
L5872
XL6274
2XL6676
3XL7078
4XL7480Hoito-ohjeet:


Tiesitkö että:

ÖKÖ-TEX on kansainvälinen tekstiilien testaus ja sertifiointi järjestelmä. Merkki takaa ettei valmis tuote sisällä haitta-aineita, jotka voivat aiheuttaa allergioita tai muita terveysongelmia. Saadakseen Ökö-tex-merkin tulee tuotteen läpäistä laboratoriotestit, jotka osoittavat ettei niistä löydy terveydelle haitallisia kemikaaleja. Testit tehdään riippumattomissa tutkimuslaitoksissa. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.

Sertifioinnit:

Joutsenmerkki

Reilu Kauppa

GOTS

ÖKÖ-TEX

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha

Katso myös nämä tuotteet

Suunnittele Miesten Luomu Collegehousut
Suunnittele Miesten Luomu Huppari