Suunnittele Miesten Luomu Huppari

Suunnittele Miesten Luomu Huppari

49.90€
Veroton: 40.24€
  • 5 tai enemmän 44.90€
  • 10 tai enemmän 40.90€
  • 25 tai enemmän 37.90€
  • 50 tai enemmän 34.90€
  • 100 tai enemmän 33.90€
Merkki:COTTOVER
Tuotenumero: designer-141002-luomu-huppari-miesten
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS MIESTEN LUOMUPUUVILLAINEN HUPPARI Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design huppariin meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suunnitt...

SUUNNITTELE HUIPPU LAADUKAS MIESTEN LUOMUPUUVILLAINEN HUPPARI 

Vapauta sisäinen designerisi ja teetä oma design huppariin meidän suunnitteluohjelmalla. Klikkaa "LUO/MUOKKA" ja pääset suunnitteluohjelmaan. Valitse hupparin väri ja lisää tekstiä monilla eri fonteilla. Voit lisätä objekteja kymmenistä eri malleista. Voit myös ladata omia kuvia järjestelmään ja käyttää niitä. Suosittelemme käyttämään korkean resoluution kuvia parhaan lopputuloksen saamiseksi.

Upea miesten hupullinen collegepaita, jossa harjattu pehmeä sisäpuoli. Hupparissa etutasku, hihansuissa ja paidan helmassa 2x2 ribbineulos ja hupussa kaksinkertainen kangas.

Huppari on valmistettu hienolaatuisesta Reilun Kaupan luomupuuvillasta. Printtivaatteen uuden luomumalliston vaatteet valmistetaan pellosta paitaan asti kestävää kehitystä ajatellen. Luomumallisto on Joutsen-, GOTS- ja ÖKÖ-TEX merkitty ja mallistossa käytetty puuvilla on 100% ekologista ja sillä on Reilun Kaupan sertifiointi. Tuotteiden ympäristömerkit osoittavat niiden täyttävän laatua, terveyttä, ympäristöä ja työoloja koskevat vaatimukset.

Kuvaus:

Miesten

80% Reilun Kaupan -luomupuuvilla, 20% kierrätetty polyesteri

Koot: S-4XL

Paino: 280 g/m2


MITTATAULUKKO
KokoRinnan leveys cmKokonaispituus cm
S5068
M5470
L5872
XL6274
2XL6676
3XL7078
4XL7480Hoito-ohjeet:


Tiesitkö että:

Hupparin valmistaja on mukana monissa projekteissa, jotka tekevät maailmasta hiukan paremman paikan. Yhtenä esimerkkinä BSCI (BUSINESS SOCIAL COMPLIANCE INITIATIVE). BSCI on Eurooppalaisten kauppaketjujen kehittämä sosiaalisen laadunvalvonnan malli. Sen tavoitteena on ns. riskimaiden tavarantoimittajien työolojen parantaminen kansainvälisten sopimusten vaatimalle tasolle sekä selkeyttää ja yhtenäistää yritysten tekemää tavarantoimittajien valvontaa. Yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettiseseti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa. Lue lisää tästä ja paljon muusta meidän luomutuote infosta.


Sertifioinnit:

Joutsenmerkki

Reilu Kauppa

GOTS

ÖKÖ-TEX

Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha

Katso myös nämä tuotteet

Suunnittele Laadukas Unisex Huppari
Suunnittele Miesten Luomu Collegehousut
Suunnittele Miesten Luomu Hupparitakki