Joyful lahjakortti 49€

Joyful lahjakortti 49€

60.76€
Veroton: 49.00€
Tuotenumero: joyful-giftcard-49
Varasto Varastossa

Yleiskatsaus

Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen!Vahvista suhteitasi Joyful -lahjakortilla!Helppo antaa ja ihana saada!Lahjakortti joka antaa moninkertaisen elämyksen!Vastaanott...

Täydellinen lahja onnitteluun, muistamiseen ja palkitsemiseen!

Vahvista suhteitasi Joyful -lahjakortilla!

Helppo antaa ja ihana saada!


Lahjakortti joka antaa moninkertaisen elämyksen!

Vastaanottaja nimittäin ajattelee lahjan antajaa ainakin kolme kertaa:

 1. Vastaanottaessaan lahjakortin
 2. Valitessaan mieleisensä lahjan
 3. Saadessaan itselleen valitsemansa lahjan

Markkinoiden paras logistiikkaratkaisu!

Joyful-lahjakortilla onnistut aina!

Nyt voit ilahduttaa lahjakortillamme niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin henkilöstöäkin. Kun olet tehnyt lahjakorttitilauksen, valmiit kortit toimitetaan sinulle nopeasti. Anna ne lahjansaajille - ja sinun työsi on tehty. Lahjansaaja löytää kortistaan menettely ja kirjautumisohjeet sekä henkilökohtaisen koodinsa www.joyful.fi sivustolle. Nettisivuilla hän valitsee itselleen mieluisan lahjan laajasta valikoimastamme, minkä jälkeen lahja lähetetään hänelle.

Näin helppoa se on!

 1. Tilaa lahjakortit meiltä, joko suoraan nettikaupasta tai sähköpostilla info(a)printtivaate.fi laskulla. (Lasku on maksettava ennen lahjakorttien toimitusta)
 2. Lähetämme kortit suoraan sinulle. Sinun tarvitsee ainoastaan jakaa ne vastaanottajille
 3. Lahjakortin saaja valitsee lahjan osoitteesta www.joyful.fi
 4. Me toimittamme lahjan tyytyväiselle vastaanottajalle.


Miksi lahjakortti?

Joyful giftcard on täydellinen lahjakortti - saaja saa itse valita lahjansa

Nyt voit ilahduttaa lahjakortillamme niin asiakkaita, yhteistyökumppaneita kuin henkilöstöäkin. Kun olet tehnyt lahjakorttitilauksen, valmiit kortit toimitetaan sinulle nopeasti. Anna ne lahjansaajille - ja sinun työsi on tehty. Lahjansaaja löytää kortistaan menettely- ja kirjautumisohjeet sekä henkilökohtaisen koodinsa www.joyful.fi - sivustolle. Nettisivuilla hän valitsee itselleen mieluisan lahjan laajasta valikoimastamme, johon kuuluu vähintää 30 tuotetta, minkä jälkeen lahja lähetetään hänelle.

Joyful giftcard lahjan antaminen on näin helppoa ja hauskaa!

Joyful Giftcard soveltuu useaan eri tilanteeseen ja tarkoitukseen, sillä voit valita lahjakortin kolmesta eri hintaryhmästä. Jokaisessa hintaryhmässä on laaja ja vaihtuva valikoima tyylikkäitä ja laadukkaita tuotteita. Pääset helposti tutustumaan testitunnuksen avulla tämän hetkiseen tarjontaan www.joyful.fi -sivustolla.

Aina vähintään 30 tuotetta mistä valita!

Löydät koko ajan päivittyvät lahjavalikoimat www.joyful.fi -sivulta. Pääset tutustumaan tällä hetkellä olevaan laajaan lahjavalikoimaamme syöttämällä "lunasta lahjakorttisi" kenttään haluamasi hintaryhmän testitunnuksen.

29€ = DEMO29

49€ = DEMO49

69€ = DEMO69

Personoidut nettisivut

Jos tilauksesi käsittää yli 30 Joyful Giftcard -korttia, tarjoamme sinulle mahdollisuuden esittää sivuillamme oman personoidun tervehdyksesi lahjan saajille. Voit liittää halutessasi mukaan yrityksesi logon tai haluamasi kuvan. Tämä palvelu edelyttää, että lähetät meille tervehdyksesi sekä yrityksesi logon JPG- tai vektori EPS-muodossa.

Tee kortista tai nettisivuista entistä yksilöllisemmät

Jos tilauksesi määrä ylittää 100 Joyfull Giftcard-korttia, voit halutessasi lisätä verkkosivujen lisäksi yksilöllisen tervehdyksesi ja yrityksen logon myös lahjakortteihisi. Tämä palvelu edelyttää, että lähetät meille tervehdyksesi sekä yrityksesi logon JPG- tai vektori EPS-muodossa. Mikälil olet kiinnostunut linkittämään myös oman videotervehdyksesi mukaan, niin onnistuu sekin palvelussamme - kysy lisää asiakaspalvelustamme!

Toimiva asiakaspalvelu

Jos lahjansaajalla tulee jotakin kysyttävää tai hän huomaa toimituksen jälkeen lahjassasi jotakin vikaa, voi hän ottaa yhteyttä Joyful Giftcardin kotimaiseen asiakaspalveluun, joka auttaa kaikkina arkipäivänä kaikissa tapauksissa. Tämän helpommaksi ei lahjan antaminen voi enää tulla!

Vastuu

CSR (Corporate Social Responsibility) tarkoittaa yrityksen yhteiskuntavastuuta. Meille on tärkeää, että lahjakorttituotteet on valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti ja inhimillisissä olosuhteissa. Kaikki lahjakorttituotteet ovat New Wave Groupin eettistä ja ympäristövastuuta koskevien periaatteiden mukaisia. Lisätietoja saat osoitteesta www.newwave.fi. Meidän mielestämme tämä on tärkeää, ja uskomme asiakkaidemme ajattelevan samoin.

Hintaryhmä 29€ / kappale / Alv 0%

Näet tässä muutamia esimerkkituotteita joita tässä hintaryhmässä voisi olla. Löydät koko ajan päivittyvät lahjavalikoimat www.joyful.fi -sivulta. Pääset tutustumaan juuri tällä hetkellä olevaan laajaan lahjavalikoimaamme syöttämällä "lunasta lahjakorttisi" kenttään testitunnuksen: DEMO29

 • Koti & Keittiö
 • Liikunta
 • Vapaa-aika

Hintaryhmä 49€ / kappale / Alv 0%

Näet tässä muutamia esimerkkituotteita joita tässä hintaryhmässä voisi olla. Löydät koko ajan päivittyvät lahjavalikoimat www.joyful.fi -sivulta. Pääset tutustumaan juuri tällä hetkellä olevaan laajaan lahjavalikoimaamme syöttämällä "lunasta lahjakorttisi" kenttään testitunnuksen: DEMO49

 • Koti & Keittiö
 • Liikunta
 • Vapaa-aika

Hintaryhmä 69€ / kappale / Alv 0%

Näet tässä muutamia esimerkkituotteita joita tässä hintaryhmässä voisi olla. Löydät koko ajan päivittyvät lahjavalikoimat www.joyful.fi -sivulta. Pääset tutustumaan juuri tällä hetkellä olevaan laajaan lahjavalikoimaamme syöttämällä "lunasta lahjakorttisi" kenttään testitunnuksen: DEMO69

 • Koti & Keittiö
 • Liikunta
 • Vapaa-aika


Eettisyys & Ympäristö

Lahjakortin valikoimassa olevat tuotteet ovat valmistettu kestävän kehityksen mukaisesti ja inhimillisissä olosuhteissa. New Wave Group ja sen omistamat tuotemerkit ovat mukana useassa eri ympäristöä ja eettisyyttä vaalivassa kansainvälisessä ohjelmassa. Tämän yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet ovat valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa. Meidän asiakkaana olette myös tukemassa tätä tärkeää työtä.


Accord on fire and business safety in Bangladesh

Accord on sitova sopimus, jonka tarkoituksena on parantaa Bangladeshin tekstiiliteollisuuden rakennus- ja paloturvallisuutta. Accord tekee tarkastuksia, pitää paloturvallisuuskoulutuksia sekä kunnostaa rakennuksia alueella.

Amfori BSCI (Business Social Compliance Initiative)

BSCI on eurooppalaisten kauppaketjujen kehittämä sosiaalisen laadunvalvonnan malli, jonka tavoitteena on ns. riskimaiden tavarantoimittajien työolojen parantaminen kansaivälisten sopimusten vaatimalle tasolle sekä selkeyttää ja yhtenäistää yritysten tekemää tavarantoimittajien valvontaa. Yhteistyön tavoitteena on varmistaa, että kuluttajille tarjottavat tuotteet on valmistettu sosiaalisesti ja eettisesti hyväksyttävissä tuotanto-olosuhteissa.

Textile Exchange

Textile Exchange on ei-kaupallinen organisaatio, joka työskentelee tekstiiliteollisuuden vastuullisen laajenemisen sekä luomupuuvillan tuotannon puolesta.


Clean Shipping Index

Clean Shipping Indexin tavoitteena on vaikuttaa laivayhtiöitä käyttämään puhtaampia aluksia antamalla korkeat pisteet tehokkaimmille aluksille. Kuljetusten ostajat voivat käyttää Clean Shipping Indexiä laskeakseen ja minimoidakseen ekologisen jalanjälkensä.

Hand In Hand

Hand In Hand taistelee köyhyyttä vastaan koulutuksen ja yrittäjyyden kautta. Seitsemässä vuodessa organisaatio on luonut yli 1,7 miljoonaa työpaikkaa joissain maailman köyhimmistä maista. Tämä tarkoittaa sitä, että noin 5 miljoonaa ihmistä on kyennyt jättämään äärimmäisen köyhyyden ja sadat tuhannet lapset ovat voineet mennä kouluun. New Wave tukee Hand-in-Hand - organisaatiota niin että kolme kokonaista kylää on osana hanketta. Tämä auttaa noin 1500 ihmistä muuttamaan elämänsä pitkäaikaisesti.

ÖKÖ-TEX Standardi 100

on kansainvälinen tekstiilien testaus- ja sertifiointijärjestelmä. ÖKÖ-TEX-sertifiointi tarkoittaa, että tuotteen koko arvoketju on testattu puolueettomasti ja että tuotteet ovat turvallisia iholle. Merkintä auttaa ostopäätöksen tekemistä, kun kuluttaja haluaa valita kestävästi tuotetun tekstiilin.

Joyful - lahjakortti antaa moninkertaisen elämyksen!

Yllätä työntekijäsi ja liikekumppanisi joululahjalla, joka tarjoaa moninkertaisen elämyksen. Vastaanottaja nimittäin ajattelee lahjan antajaa ainakin kolme kertaa: vataanottaessaan lahjakortin, valitessaan sillä mieleisensä lahjan ja saadessaan sen!

Voit valita lahjakortin kolmesta eri hintaryhmästä. 29€, 49€ tai 69€

(hinnat sisältävät rahtikulut 9€ / kortti)


Kirjoita arvostelu

HUOM: HTML-koodia ei käännetä!

Arvostelu Huono           Hyvä
Captcha

Katso myös nämä tuotteet

Joyful lahjakortti 29€
Joyful lahjakortti 69€